-A A+

Tedbirlerimiz Artarak Devam Ediyor

İlk günden itibaren koronavirüse karşı gerekli tüm önlemleri alan ve ivedilikle uygulayan Fatih Belediyesi, tedbirleri arttırmaya ve en etkili şekilde uygulamaya devam ediyor.

27 Mart 2020
Tedbirlerimiz Artarak Devam Ediyor

Fatih’in tüm cadde ve sokaklarını dezenfektanlı sularla temizleyen, park ve meydanlardaki oturma banklarını kaldıran, eczane, taksi ve otobüs durağı gibi umuma açık yerleri dezenfekte ederek, kafe ve restoranları denetleyen Fatih Belediyesi koronavirüsün yayılmasının önüne geçmeye yönelik tedbirleri arttırarak devam ettiriyor.

Fatih Belediyesi Koronavirüse karşı tedbir çalışmaları kapsamında ilçedeki tüm Aile Sağlığı Merkezleri ile hastaneleri, muhtarlıkları ve ilçedeki minibüsler ile Fatih Belediyesi’nin tüm hizmet araçlarını dezenfekte ederek, gıda satan tüm işletmeleri açık ürün satılmasını önlemeye yönelik denetlemeye devam ediyor. Ayrıca pazar esnafı da satılan ürünlerin elle seçilmemesi konusunda uyarılarak, eksik olan esnafa maske ve eldiven dağıtılıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin