-A A+

Turizm Elçilerine Altın Karınca Ödülü

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik ödülleri düzenlenen organizasyonla sahiplerini buldu. Fatih Belediyesi’nin Gönüllü Turizm Elçileri projesi de ödüle layık görüldü.

4 Kasım 2016
Turizm Elçilerine Altın Karınca Ödülü

Belediyelerin uyguladığı başarılı projelerin ve iyi uygulamaların ödüllendirildiği en prestijli yerel yönetim ödülleri kabul edilen ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ sahiplerini buldu. Düzenlenen organizasyona Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri M. Cemil Arslan ve birliğe üye belediye başkanları ile Fatih Belediyesi’ni temsilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Kargılı katıldı.

Gönüllü Turizm Elçileri Projesi Ödül Aldı

8 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon alanlarında başarılı projeleri bulunan belediyeler ödüllendirildi. Yüzlerce seçkin projenin katıldığı yarışmada 88 ödül verildi. Fatih Belediyesi’nin Gönüllü Turizm Elçileri projesi de ödüle layık görüldü. Ödülü Fatih Belediyesi’ni temsilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Kargılı aldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin