-A A+

Türk Dünyası Çocuk Şöleni FKSM'de Coşkuyla Gerçekleştirildi

FKSM’de düzenlenen 15. Türk Dünyası Çocukları Ses Yarışması Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan ve diğer Türk bölgelerinden çocukların katılımıyla gerçekleşti. Çocuklar kültürel ezgilerini ve yeteneklerini sergilediler.

7 Haziran 2024
Türk Dünyası Çocuk Şöleni FKSM de Coşkuyla Gerçekleştirildi

Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı tarafından düzenlenen Türk Dünyası Çocuk Şöleni coşkuyla gerçekleştirildi. Fatih Belediyesi'nin ev sahipliğini üstlendiği etkinlik Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde yapıldı ve katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Şölenin en dikkat çekici etkinliklerinden biri olan 15. Türk Dünyası Çocukları Ses Yarışması Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan ve birçok diğer Türk bölgesinden gelen çocukların katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada çocuklar kendi kültürel ezgilerini ve yeteneklerini sergileyerek jüri ve izleyicilerden beğeni topladı.

Etkinlik boyunca sahnede çeşitli gösteriler, halk oyunları ve müzik performansları yer aldı. Türk dünyasının farklı bölgelerinden gelen çocuklar kendi kültürel zenginliklerini ve geleneklerini sergileyerek katılımcılara keyifli anlar sundu.

Etkinliğin sonunda ses yarışmasında dereceye giren çocuklara ödülleri takdim edildi. Programa katılan çocuklar ve aileleri organizasyonun Türk dünyasının birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini belirterek şölenin gelecek yıllarda da devam etmesini temenni etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin