-A A+

Türkiye'nin ilk Göz ve Kulak Burun Boğaz Hastanesi Açıldı

Daha önce Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak Haseki Hastanesi tarafından kullanılan Vatan Caddesi’ndeki 29 Mayıs Hastanesi binası, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesine tahsis edildi. Bina Türkiye'nin ilk Göz ve Kulak Burun Boğaz Hastanesi olarak hizmet verecek.

9 Ekim 2020
Türkiye nin ilk Göz ve Kulak Burun Boğaz Hastanesi Açıldı

Hastanenin açılışına; Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih İlçe Sağlık Müdürü Meleknur Aslan, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Ümmühan İşoğlu, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek ile çok sayıda iş insanı ve sağlık çalışanı katıldı. Türkiye’de bir ilk olan İstanbul Tıp Fakültesi Göz ve Kulak Burun Boğaz Cerrahi Hastanesi, 70 tekli odadan oluşuyor. 11 tane son teknoloji ile donatılan özel ameliyathaneye sahip hastanede, 7 tane yoğun bakım ünitesi bulunuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin