-A A+

Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerimizle TUSAŞ'ı Ziyaret Ettik

2023 yılında gerçekleşen üniversite sınavında başarı gösteren öğrenciler, Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün öncülüğünde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ tesislerini ziyaret ettiler.

31 Ağustos 2023
Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerimizle TUSAŞ ı Ziyaret Ettik

Bu etkinlik kapsamında, öğrenciler Türk havacılık sektörünün öncülerinden biri olan TUSAŞ'ı yakından tanıma fırsatı buldular. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, Türkiye’de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir. Şirket dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380'e ve askerî nakliye uçağı Airbus A400M'ye parça üretmektedir. Fatih Belediyesi Merkez Kütüphane önünden hareket eden öğrenci grubu, heyecan verici bir yolculuğa çıktılar. Ankara'nın sanayi ve teknoloji merkezlerinden biri olan TUSAŞ'ın merkezine ulaştılar. Burada, Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı'nın üst düzey yetkilileri tarafından karşılandılar ve sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrenciler, TUSAŞ'ın uçak üretim tesislerini gezme ve mühendislerle doğrudan etkileşimde bulunma fırsatı yakaladılar. TUSAŞ ziyaretinin ardından öğrenci grubu, başlangıç noktasına dönerek etkinliği tamamladı. Gezi boyunca ulaşım ve yeme-içme gibi detaylar, Fatih Belediyesi tarafından özenle organize edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin