-A A+

Vali Gül ve Başkan Turan, Nusret Çolpan Sanat Galerisi'nde Düzenlenen Ahmet Nejat Birdevrim Seramik Sergisi'ni Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Davut Gül ile Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, seramik sanatçısı Ahmet Nejat Birdevrim’in “Dört Element Bir Gönül; Yolculuk” adlı sergisini Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nde ziyaret etti. Başkan Turan, serginin 30 Kasım’a kadar süreceğini belirterek tüm hemşehrilerini davet etti.

8 Ekim 2024
Vali Gül ve Başkan Turan, Nusret Çolpan Sanat Galerisi nde Düzenlenen Ahmet Nejat Birdevrim Seramik Sergisi ni Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Sn. Davut Gül ile Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, ünlü seramik sanatçısı Ahmet Nejat Birdevrim’in doğa ve insan ilişkisini dört temel element üzerinden ele aldığı “Dört Element Bir Gönül; Yolculuk” adlı sergisini ziyaret ettiler. Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşan bu anlamlı sergi sanatçının zengin birikimi ve ince işçiliğiyle dikkat çekiyor. Sergi boyunca Başkan Turan, eserlerin derin anlamları ve sanata kattığı değer üzerine Sayın Vali Gül ile sohbet ederek serginin sanatın geniş kitlelere ulaşmasındaki rolüne değindi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Gül’e teşekkür eden Başkan Turan, serginin 30 Kasım’a kadar devam edeceğini belirterek tüm hemşehrilerini bu özel sanat etkinliğine katılmaya davet etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin