-A A+

Vatandaşlar Ayvansaray Bahçe'nin Seramik Atölyesi'nde Buluştu

Ayvansaray Bahçe'nin Seramik Atölyesi'nde katılımcılar seramik hamuru hakkında bilgi edinip kendi tasarımlarını oluşturdular. Etkinlik yaratıcı süreçlerin paylaşılması ve el becerilerinin geliştirilmesine olanak sağladı.

5 Temmuz 2024
Vatandaşlar Ayvansaray Bahçe nin Seramik Atölyesi nde Buluştu

Ayvansaray Bahçe düzenlediği birbirinden eğitici atölyelerle vatandaşları doğayla buluşturmaya devam ediyor. Bahçede Sanat Atölyeleri kapsamında gerçekleştirilen Seramik Atölyesi katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlara atölye öncesinde seramik hamuru hakkında detaylı bilgiler verildi ve kullanılacak alet ile ekipmanlar tanıtıldı. Bu bilgilendirme sürecinde seramik hamurunun nasıl şekillendirileceği ve farklı tekniklerin nasıl uygulanacağı anlatıldı. Katılımcılar bu bilgiler doğrultusunda kendi hayal dünyalarındaki objeleri seramik hamuru ile tasarlama fırsatı buldular.

Atölyede katılımcılar yaratıcı süreçlerini paylaşarak hem keyifli vakit geçirdiler hem de el becerilerini geliştirdiler. Her biri kendi tasarımlarını ortaya koyarken aynı zamanda birbirlerinin çalışmalarını inceleyerek yeni fikirler edindiler. Atölye katılımcıların yaratıcılıklarını serbestçe ifade etmeleri ve doğayla iç içe bir ortamda bulunmaları için keyif dolu bir fırsat sundu.

Ayvansaray Bahçe’nin düzenlediği atölyeler sanatseverlerin doğayla iç içe, verimli zaman geçirmesine olanak sağlıyor. Katılımcılar atölye boyunca edindikleri bilgiler ve deneyimlerle sanata olan ilgilerini daha da pekiştirdiler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin