-A A+

Vatandaşlar FitFatih'in Belgrad Ormanı'nda Düzenlediği Trekking Etkinliğinde Buluşuyor

FitFatih'in Belgrad Ormanı'nda düzenlediği "Sağlığının İzinden Yürü: Trekking" etkinliğinde katılımcılara sağlıklı yaşam önerileri sunuluyor ve FitFatih kartları dağıtılıyor. Bu etkinlik sağlıklı yaşam bilincini artırmayı ve doğayla keyifli vakit geçirmeyi amaçlıyor.

13 Temmuz 2024
Vatandaşlar FitFatih in Belgrad Ormanı nda Düzenlediği Trekking Etkinliğinde Buluşuyor

Kadın ve Aile Birimi'nin sağlıklı yaşam ve doğa sevgisini pekiştirmek amacıyla düzenlediği etkinliklerden biri olan Belgrad Trekking vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. FitFatih’in "Sağlığının İzinden Yürü: Trekking" programı spor hocaları eşliğinde Belgrad Ormanı'nda düzenlendi. Etkinlik süresince katılımcılara filtre kahve ikram edildi ve spor hocaları tarafından sağlıklı yaşam önerileri paylaşıldı. Ayrıca FitFatih kartları dağıtılarak katılımcıların programa dahil olması teşvik edildi.

Etkinlikte Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın selamları da iletilirken FitFatih'in düzenlediği bu tür aktivitelerin hem sağlıklı yaşam bilincini artırdığı hem de katılımcıları doğa ile buluşturarak keyifli vakit geçirmelerini sağladığı vurgulandı.

FitFatih düzenlediği etkinliklerle vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine destek olmayı ve doğa ile iç içe olmalarını sağlamayı hedefliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin