-A A+

Vatandaşlar FitFatih'in Me-Time Atölyesi'nde Buluşuyor

FitFatih tarafından Karasurları Millet Bahçesi 2. Etap'ta bulunan Bala Tekkesi'nde gerçekleştirilen Me-Time Atölyesi'nde katılımcılar, duygularının davranışlarına nasıl yön verdiğini çözümlüyor. Atölye kişisel farkındalığı geliştirmeyi amaçlıyor.

31 Mayıs 2024
Vatandaşlar FitFatih in Me-Time Atölyesi nde Buluşuyor

FitFatih tarafından düzenlenen Me-Time Atölyesi, katılımcılara duygusal farkındalık kazandırmayı hedefliyor. Atölyede katılımcılar "Duygularının ne kadar farkındasın?", "Duygu ve davranışlarının arasındaki bağlantıya ne kadar hakimsin?" ve "Gündelik yaşantını hangi duygun yönetiyor?" gibi sorulara cevap arayarak davranışlarını hangi duyguların yönettiğini keşfediyorlar. Psikologlar eşliğinde gerçekleşen atölye katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Atölye süresince katılımcılar çeşitli interaktif etkinliklerle duygusal dünyalarını daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Duygusal farkındalığı artırıcı egzersizler, grup tartışmaları ve bireysel değerlendirmeler ile desteklenen program katılımcıların kendi iç dünyalarını daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor. FitFatih bu atölye ile bireylerin duygusal sağlığını güçlendirmeyi ve günlük yaşamlarında daha bilinçli kararlar almalarını sağlamayı amaçlıyor. Katılımcıların ilgisi bu tür farkındalık çalışmalarının ne kadar önemli ve gerekli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin