-A A+

Vatandaşlar, KARINCA Eğitim Birimi'nin Makrome Bebek Atölyesi'nde Kendi Tasarımlarını Oluşturuyorlar

KARINCA El Emeği Birimi'nin organize ettiği Makrome Bebek Atölyesi'nde katılımcılar makrome iplerini kesip bağlayarak kendi özgün oyuncak bebeklerini tasarlıyor.

1 Haziran 2024
Vatandaşlar, KARINCA Eğitim Birimi nin Makrome Bebek Atölyesi nde Kendi Tasarımlarını Oluşturuyorlar

KARINCA El Emeği Birimi, birbirinden renkli ve öğretici atölyelerin adresi olmaya devam ediyor. Makrome Bebek Atölyesi katılımcılara el becerilerini geliştirme ve yaratıcı çalışmalar yapma fırsatı sunuyor.

Makrome Bebek Atölyesi'nde katılımcılar makrome iplerini belirli ölçülerde kesip bağlayarak oyuncak kız bebek figürleri oluşturuyorlar. İpler kedi tarağı ile taranarak ayrıştırıldıktan sonra katılımcılar istedikleri renklerde ipleri seçerek figürlerinin saç ve elbiselerini tasarlayabiliyorlar. Son aşamada anahtarlık ucu takılarak ürünler tamamlanıyor.

Silivrikapı Eğitim Birimi'nde düzenlenen eğlenceli ve öğretici atölye, el emeği ile uğraşmayı sevenler için ideal bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Bu atölye hem yeni beceriler öğrenmek hem de kendi tasarımlarını hayata geçirmek isteyen katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin