-A A+

Vatandaşlar Ramazan Sevincini FKSM'de Düzenlenen Hayati İnanç Söyleşisiyle Yaşadılar

Fatih Kültür Sanat Merkezi birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor, Hayati İnanç Ramazan’ın insan yaşamına getirdiği maneviyatı paylaştı.

20 Mart 2024
Vatandaşlar Ramazan Sevincini FKSM de Düzenlenen Hayati İnanç Söyleşisiyle Yaşadılar

Fatih Kültür Sanat Merkezi, Ramazan ayının ruhunu ve bereketini paylaşma amacıyla değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Hayati İnanç söyleşi programı katılımcılara Ramazan'ın manevi atmosferini anlama fırsatı sundu. İnanç, bu ayın insan yaşamına getirdiği manaları paylaştı. Programda Ramazan'ın toplumsal birlik ve dayanışma ruhu, iftar sofraları, komşuluk ilişkilerini güçlendirme ve insanları bir araya getirme değeri üzerinde duruldu ve bu ayın sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda manevi bir temizlenme ve ruhsal bir yenilenme olduğu vurgulandı. Ayrıca Hayati İnanç, Nusret Çolpan Sanat Galerisi'ndeki "Yar Bana Bir Eğlence" Karagöz Oyunu Sergisi'ni ziyaret etti. FKSM’de düzenlenen bu programlar toplumun Ramazan boyuca manevi olarak bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesine katkı sağlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin