-A A+

Yadigâr Kahvesi'nde Fatihli Büyüklerimiz İçin Saç Kesimi Hizmeti Verildi

Kadın ve Aile Birimi Yadigâr Kahvesi'nde Fatihli büyüklerimizin bakımlarını gerçekleştiriyor.

22 Kasım 2023
Yadigâr Kahvesi nde Fatihli Büyüklerimiz İçin Saç Kesimi Hizmeti Verildi

Yadigâr Kahvesi'nde Kadın ve Aile Birimi'nin organize ettiği bir etkinlikle kıymetli büyüklerimizin bakımı yapıldı. Toplamda 60 üye Önas kuaförün gönüllü desteğiyle ücretsiz saç kesimi hizmetinden faydalandı. Bu etkinlik sadece bakım değil, aynı zamanda birlik ve dayanışmanın da örneği oldu. Büyüklerimizin ihtiyaçlarına odaklanmak ve onlara destek olmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinlikler, toplumun duyarlılığını artırmak açısından önem taşıyor.

Yadigâr Kahvesi

Yadigâr Kahvesi 60 yaş üzeri Fatihli vatandaşlarımıza yönelik bir buluşma noktası olarak hizmet veriyor. Haftanın altı günü 10.00-18.00 saatleri arasında açık olan bu mekânda sosyalleşme imkanı sağlanıyor. Kitap okuma, müzik dinleme, gezi, oyunlar ve el işi gibi çeşitli kulüplerin yanı sıra terrarium atölyesi ve FitFatih egzersizleri gibi etkinlikler de düzenleniyor. Ayrıca misafirlere ücretsiz olarak kahve, çorba ve çay gibi ikramlar sunuluyor. Suriçi Fatih üyeliği bulunan 60 yaş üstü tüm Fatihli vatandaşlarımız Yadigâr Kahvesi'ne rezervasyon oluşturmak için web sitemizin ana sayfasındaki “Etkinlik Başvuruları” bölümünü kullanabilirler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin