-A A+

Yaratıcı Drama ile Kişisel Gelişim Atölyesi İlgiyle Karşılanıyor

Fatih Kütüphaneleri tarafından düzenlenen Yaratıcı Drama ile Kişisel Gelişim Atölyesi, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

6 Kasım 2022
Yaratıcı Drama ile Kişisel Gelişim Atölyesi İlgiyle Karşılanıyor

Fatih Merkez Kütüphanesi’nde perşembe günleri, 17.30-19.00 saatleri arasında düzenlenen Yaratıcı Drama ile Kişisel Gelişim Atölyesi, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanıyor. Fatih Kütüphaneleri tarafından düzenlenen atölye programı, kurgusal metinler üzerinden katılımcıların bir yandan eğlenirken bir yandan kendilerini tanımasını sağlıyor. Her hafta farklı oyunlar ile sunum, iş birliği, yaratıcı düşünme gibi beceriler kazanması hedeflenen katılımcıların aynı zamanda özgüvenleri artacağı için daha yapıcı ve daha kaliteli sosyal ilişkiler kurmaları bekleniyor. Bununla birlikte Yaratıcı Drama ile Kişisel Gelişim Atölyesi’yle, Fatih Kütüphaneleri’nde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin, sınav öncesi kaygı seviyelerinin düşürülmesi ve başarılarını arttırılması hedefleniyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin