-A A+

Yarıyıl Tatilinde Eğlence Fatih'te

Fatihli çocuklar yarıyıl tatilini Topkapı Eğlence Çadırı'nda aileleriyle birlikte, birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlenerek geçiriyor.

28 Ocak 2023
Yarıyıl Tatilinde Eğlence Fatih te

Fatih Belediyesi’nin çocuklara yarıyıl tatili hediyesi olarak hizmete sunduğu Eğlence Çadırı’nda birbirinden renkli etkinliklerle hem çocuklar hem ebeveynler için keyifli bir tatil geçiriyor. FitFatih, Atık Getirme Merkezi, Çocuk Durakları, Bilim Fatih, Karınca Kadın El Emeği, Yedikule & Ayvansaray Bahçe, Sulukule Müzik Akademisi ve FANÇO birimlerimiz, farklı yaş gruplarına yönelik hem eğlendirici hem eğitici etkinlikler gerçekleştiriyor. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren Eğlence Çadırı’nda sahne şovları, sürpriz yarışma ve hediyeler de katılımcıları bekliyor. Çadır içerisindeki sekiz farklı etkinlik noktasında günde üç seans gerçekleşen programlara sadece rezervasyonla katılım sağlanabiliyor. Yeni haftaya seans yaptırmak için ana sayfadaki “Etkinlik Başvuruları” butonuna tıklayınız.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin