-A A+

Yaz Spor Okulları Başladı: Çocuklar İçin Verimli Bir Yaz Tatili Fırsatı!

Yaz Spor Okulları başladı! Fatih Belediyesi’nin düzenlediği bu program 7-14 yaş arası çocukların yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlıyor. 12 farklı noktada basketbol, voleybol, futbol ve yüzme gibi branşlarda eğitim veriliyor.

13 Temmuz 2024
Yaz Spor Okulları Başladı: Çocuklar İçin Verimli Bir Yaz Tatili Fırsatı!

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları 7-14 yaş arası çocukların yaz tatilini etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmelerini amaçlıyor. 12 farklı noktada sunulan çeşitli spor branşları ile çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Program kapsamında çocuklar basketbol, voleybol, futbol, yüzme, değerler eğitimi, okçuluk ve badminton gibi branşlarda eğitim alıyor. Eğitimler FSM Kültür ve Spor Merkezi, Karagümrük Ortaokulu, Atatürk Çağdaş Yaşam Anadolu Lisesi, Çapa Fen Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yavuzselim Çukurbostan Parkı, Fındıkzade Çukurbostan Parkı, Kano Kürek Yelken Tesisi, Salih Zeki İlkokulu, Komando Er Sedat Gül Halı Sahası, Millet Bahçesi 2. Etap Halı Sahası, Yenikapı Halı Sahası ve Karagümrük Yaşam Merkezi Halı Sahasında gerçekleştiriliyor.

Eğitimlere katılan çocuklara tişört, şort, çanta ve şapka hediye ediliyor. Ayrıca değerler eğitimi derslerine tüm vatandaşlar kayıt yapmadan katılabiliyor. Bu dersler Fatih Sultan Mehmet Spor Merkezi, Karagümrük Ortaokulu, Çapa Fen Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Atatürk Çağdaş Yaşam Anadolu Lisesi ve Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi noktalarında veriliyor.

Fatih Belediyesi bu değerli girişimi ile Fatih’te spor yapmayan çocuk kalmamasını hedefliyor. Çocuklar Yaz Spor Okulları sayesinde hem eğlenip hem de yeni beceriler kazanarak yaz tatilini verimli geçiriyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin