-A A+

Yaz Spor Okulları Kapanış Programı, Başkan Turan'ın Katılımıyla Mimar Sinan Stadı'nda Gerçekleştirildi

Yaz Spor Okulları kapanış programı, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirildi. Başkan Turan, Yaz Spor Okulları’nda 9 farklı branşta eğitim alan 7 bini aşkın çocuğumuza yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

31 Ağustos 2024
Yaz Spor Okulları Kapanış Programı, Başkan Turan ın Katılımıyla Mimar Sinan Stadı nda Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın kapanış programı Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi. Programda yaz boyunca spora ve dostluğa adanmış günlerin kutlandığı bir atmosfer hakimdi. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, kapanışta yaptığı konuşmada Fatihli çocukların bu yaz sporla hem bedensel hem de sosyal gelişimlerini güçlendirdiğini belirterek “Fatih’in gençleri için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi. Yaz Spor Okulları’nda 9 farklı branşta eğitim alan 7 bini aşkın çocuğa hitap eden Başkan Turan, yeni eğitim ve öğretim yılında hepsine başarılar diledi ve bu süreçte kazandıkları disiplinin ve dostlukların hayatlarının her alanında rehberlik edeceğini vurguladı.

Mimar Sinan Stadı’nın her köşesi çocuklar için hazırlanan şişme oyun grupları ve oyun parkurlarıyla doldu. Çocuklar oyun alanlarında gönüllerince eğlenirken belediye tarafından çeşitli ikramlar da sunuldu. Aileler ve çocuklar için keyif dolu anlar yaratan bu etkinlik Yaz Spor Okulları’nın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Fatih Belediyesi ilçedeki genç nüfusun spora olan ilgisini artırmak amacıyla yaz boyunca kapsamlı bir eğitim programı düzenledi. Fatih’in çeşitli noktalarında, FSM Kültür ve Spor Merkezi, Karagümrük Ortaokulu, Atatürk Çağdaş Yaşam Anadolu Lisesi, Çapa Fen Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yavuzselim Çukurbostan Parkı, Fındıkzade Çukurbostan Parkı, Kano Kürek Yelken Tesisi, Salih Zeki İlkokulu, Komando Er Sedat Gül Halı Sahası, Millet Bahçesi 2. Etap Halı Sahası, Yenikapı Halı Sahası ve Karagümrük Yaşam Merkezi Halı Sahası gibi alanlarda düzenlenen eğitimler binlerce çocuğa sporun farklı dallarında deneyim kazandırdı.

Basketbol, voleybol, futbol, yüzme, kano, optimist yelken, kürek, okçuluk ve badminton gibi branşlarda eğitim alan çocuklar bu süreçte sadece fiziksel becerilerini değil, aynı zamanda takım ruhunu, iş birliğini ve dostluğu da öğrendi. Fatih Belediyesi’nin sağladığı spor kıyafetleri ve ekipmanlar da katılımcılara büyük bir motivasyon kaynağı oldu. “Fatih’te spor yapmayan çocuk kalmayacak” hedefiyle yürütülen Yaz Spor Okulları ilçedeki gençlerin sporla iç içe bir yaz geçirmesini sağladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin