-A A+

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı!

Fatih Belediyesi tarafından çocukların yaz tatili boyunca eğlenceli vakit geçirip, sporla tanışmalarını ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın kayıtları başladı.

29 Mayıs 2024
Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı!

7-14 yaş arası çocukların yaz tatilini etkin ve verimli değerlendirmelerini amaçlayan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı! Yaz Spor Okulları 12 farklı noktada öğrencilere çeşitli branşlarda eğitimler sunuyor. Program kapsamında çocuklar; basketbol, voleybol, futbol, yüzme, değerler eğitimi, okçuluk ve badminton gibi branşlarda eğitim alıyor. Çocukların hem eğlenceli aktivitelerle zaman geçirmelerini hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları hedefleniyor.

Yaz Spor Okulları çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyerek onlara sağlıklı bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlıyor. Programlara katılan çocuklar yeni arkadaşlıklar kurarken takım çalışması ve disiplin gibi önemli beceriler de edinmiş oluyor.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin Tıklayınız

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin