-A A+

Yedikule Bahçe'de Babalar ve Çocuklara Özel Etkinlikler

Babalar ve çocukları Yedikule Bahçe'de düzenlenen Arıcılık, Salata ve Bahçe atölyelerinde eğlenceli ve öğretici vakit geçirdi. Arıların yaşam döngüsünü öğrendiler, taze salatalar hazırladılar ve bitki dikimi hakkında bilgi edindiler.

8 Haziran 2024
Yedikule Bahçe de Babalar ve Çocuklara Özel Etkinlikler

Yedikule Bahçe babalar ve çocukları için doğayla iç içe, eğitici ve eğlenceli etkinlikler sunmaya devam ediyor. Arıcılık, Salata ve Bahçe atölyeleri katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Arıcılık Atölyesi: Doğanın Mucizelerini Keşfetme Fırsatı

Arıcılık Atölyesi babalar ve çocuklarına bal, nektar, çiçeklerin önemi ve tozlaşma gibi doğanın mucizeleri hakkında bilgi edinme fırsatı sundu. Atölyeye katılan çocuklar babalarıyla birlikte arıcı maskelerini takarak arı kovanlarıyla tanışma şansı buldu. Uzman rehberler eşliğinde gerçekleşen etkinlik doğayı keşfetme ve arıcılığın temel prensiplerini öğrenme imkanı sağladı. Babalar ve çocukları arıcılığın inceliklerini öğrenirken doğayla uyum içinde olmanın tadını çıkardılar.

Salata Atölyesi: Sağlıklı ve Lezzetli Anlar

Salata Atölyesi baba ve çocukların ilgisiyle renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar bahçelerden topladıkları taze sebzelerle sağlıklı ve lezzetli salatalar hazırladı. Babalar marul, çeri domates, turp ve mısır gibi taze malzemeleri doğrarken minik şefler heyecanla hazırlanan malzemeleri kaselere yerleştirdi. Düzenlenen atölye çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve mutfakla olan ilişkilerini keşfetmelerine katkı sağladı.

Babalar ve Çocukları İçin Bahçe Atölyesi

Yedikule Bahçe babalar ve çocukları için huzurlu ve eğlenceli bir ortam sunuyor. Babalar kamelyalarda semaverde çay keyfi yaparken çocuklar Bahçe Atölyesi'ne katılarak toprağa dokunma ve tarımı öğrenme fırsatı buluyor. Ayrıca kümes hayvanlarını besleyen çocuklara günün sonunda katılım sertifikası veriliyor. Yedikule Bahçe düzenlediği etkinliklerle ailelerin kaliteli zaman geçirmesine olanak tanırken sağlıklı yaşamı da teşvik ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin