-A A+

Yedikule Bahçe'de Quiling Atölyesi: Anneler ve Çocuklar İçin Sanat Dolu Bir Gün

Yedikule Bahçe'de düzenlenen Quilling Atölyesi'nde anneler ve çocuklar kağıt kıvırma sanatını öğrenerek keyifli bir gün geçirdi. Doğanın içinde gerçekleşen etkinlik sanatla dolu anlar sundu.

14 Ağustos 2024
Yedikule Bahçe de Quiling Atölyesi: Anneler ve Çocuklar İçin Sanat Dolu Bir Gün

Yedikule Bahçe anne ve çocukları bir araya getiren keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Katılımcılar kağıt kıvırma sanatı olarak bilinen Quiling Atölyesi’nde sanatın inceliklerini öğrenirken eğlenceli vakit geçirdi. Etkinlik sabah saatlerinde başladı ve gün boyu sürdü. Quiling sanatıyla ilgilenenler yeni teknikler öğrenme ve yaratıcı projelerini hayata geçirme fırsatı buldu. Atölye katılımcılara kağıt kıvırma sanatının temel prensiplerini öğretmenin yanı sıra bu sanat dalının geniş yelpazesini de sundu.

Yedikule Bahçe’nin doğal ve huzur dolu atmosferinde gerçekleşen etkinlik katılımcılara sanatla dolu bir gün yaşatmanın yanı sıra topluluk ruhunu güçlendirme imkanı da sundu. Katılımcılar öğrenmenin ve yaratmanın mutluluğuyla günü tamamladı ve kendi yaptıkları eserleri sergileme fırsatı buldu. Atölye boyunca bilgi ve deneyim alışverişinde bulundular.

Bu etkinlik doğayla iç içe bir ortamda sanatla buluşmayı ve katılımcılara sosyal bir deneyim sunarak keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin