-A A+

“Yedikule Bahçe”de Toprağa Dokunmaya Hazırlanıyoruz

Fatih Belediyesi olarak vatandaşlarımızı doğa, toprak ve organik tarım ile buluşturacak “Yedikule Bahçe” projemizi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz.

10 Temmuz 2020
“Yedikule Bahçe”de Toprağa Dokunmaya Hazırlanıyoruz

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde başta öğrencilerimiz olmak üzere Fatihli vatandaşlarımızın toprağa dokunmalarına ve tarımı öğrenmelerine imkân sunacak proje ile çevre farkındalığı oluşturmayı da hedefliyoruz. Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmeleri ve toprağın bereketini fark etmeleri amacıyla hayata geçireceğimiz “Yedikule Bahçe” projesi sayesinde çocuklarımız sebze ve meyvelerin üretim süreçlerini deneyimleme fırsatı bulmuş olacak.

Her yaştan Fatihli’yi toprakla tanıştırarak onları ekim ve üretim sürecinin içine katmak, toprağın nasıl korunması gerektiğine dair bir bilinç oluşturmak önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Kent yaşamının getirdiği stres ve yoğunluktan bir nebze de olsa uzak kalarak toprağa temas etmenin yanı sıra bahçecilik konusunda yeni hobiler edinme imkânı sunacak olan “Yedikule Bahçe” ile eşsiz Fatih’e değer katmaya devam ediyoruz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin