-A A+

Yedikule Bahçe'de Yetişkinler ve Çocuklar Doğanın Tadını Çıkarıyor

Sevdiklerinizde semaverde çay eşliğinde piknik yapabileceğiniz, çocuklarınızın Bahçe Atölyesi programına katılarak toprağa dokunduğu ve tarımın inceliklerini öğrendiği Yedikule Bahçe keyifli anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

18 Temmuz 2022
Yedikule Bahçe de Yetişkinler ve Çocuklar Doğanın Tadını Çıkarıyor

İstanbul’un her yerinden misafirlerini ağırlamaya devam eden Yedikule Bahçe’de yetişkinler sevdikleriyle birlikte kamelyalarda semaverde çay eşliğinde doğanın tadını çıkarırken; çocuklar Bahçe Atölyesi’ne katılarak hem öğreniyor, hem toprağa dokunuyorlar. Yedikule Bahçe’nin kümesindeki hayvanları besleyen çocuklara günün sonunda katılım sertifikası da veriliyor. Bünyesindeki Bitki Hastanesi’nde canlılığını yitirmiş ve bakıma ihtiyacı olan bitkilerinizin bakım ve tedavisini yaptırabileceğiniz Yedikule Bahçe’de tüm hizmetler ücretsiz. Rezervasyonla hizmet veren Yedikule Bahçe’ye kayıt yaptırmak için Instagram hesabını (@yedikulebahce) ve web sitemizi takip edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin