-A A+

Yedikule Hisarı'nda Şampiyonlar Ligi Finali Rüzgarı Esti!

İstanbul'un tarihi dokusu içinde yer alan Yedikule Hisarı, cumartesi gecesi muhteşem bir futbol şölenine ev sahipliği yaparak futbolseverleri adeta büyüledi.

12 Haziran 2023
Yedikule Hisarı nda Şampiyonlar Ligi Finali Rüzgarı Esti!

326 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, futbol tutkunlarının heyecanını doruğa çıkardı. Katılımcılar, Yedikule Hisarı'nın büyülü atmosferinde, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni doyasıya yaşadılar. Manchester City ve Inter Milan arasındaki final maçı, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22:00'de başlayan maç; iki güçlü takımın karşılaşması, taktiksel ustalıkların ve oyuncuların sınırlarını zorlayan bir mücadeleye dönüştü. Son düdüğün çalmasıyla birlikte, sevinç gözyaşları ve coşkuyla dolu kutlamalar başladı. Manchester City, büyük bir başarıya imza atarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2022-2023 sezonunun şampiyonu olurken; Yedikule Hisarı, bütün gece tüm ihtişamıyla parladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin