-A A+

Yedikule Hisarı'ndaki Türkiye-Avusturya Maçı Gösterimi, Vali Gül ve Başkan Turan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Yedikule Hisarı'nda Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı devam ediyor! İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen açık hava maç gösteriminde Milli Takımımızın Avusturya galibiyeti coşkuyla kutlandı.

3 Temmuz 2024
Yedikule Hisarı ndaki Türkiye-Avusturya Maçı Gösterimi, Vali Gül ve Başkan Turan ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Efsaneleriyle ünlü Yedikule Hisarı futbol tutkunlarını buluşturan etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Milli Takımımız ile Avusturya Milli Takımı arasındaki maç Yedikule Hisarı’nın tarihî atmosferinde açık hava gösterimiyle izlendi. Milli Takımımızın 2-1’lik zaferle ayrıldığı maç taraftarlar için unutulmaz anlara sahne oldu.

Maçın henüz 1. dakikasında Merih’in attığı gol Avrupa Şampiyonaları tarihimizdeki en erken gol olarak kayıtlara geçti. İstanbul Valisi Sn. Davut Gül ve Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan’ın da aralarında bulunduğu binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar surların arasında keyifli bir futbol deneyimi yaşadılar. Başkan Turan, sohbet esnasında “Bizim çocuklar yine tarih yazdı, yine hepimizi sevince boğdu.” diyerek duygularını dile getirdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren etkinlikte Fatih Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu. Buluşma futbol tutkunlarının yanı sıra tarih meraklılarının da ilgisini çekti. Katılımcılar tarihin izlerini taşıyan mekânda maç izlemenin ve Milli Takımımızın galibiyetinin keyfini doyasıya çıkardılar.

Yedikule Hisarı’ndaki bu etkinlik İstanbul’da tarihle iç içe bir spor deneyimi sunarak katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Milli Takımımızın zaferi hem spor hem de tarih meraklıları için büyük bir coşku kaynağı oldu. Böylelikle çeyrek finale yükselmeye hak kazandık.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin