-A A+

Yedikule Hisarı'ndaki Türkiye-Hollanda Maçı Açık Hava Gösterimi, Başkan Turan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Tarihî Yedikule Hisarı'nda Milli Takımımız ile Hollanda arasındaki mücadele açık hava gösterimiyle izlendi. Etkinliğe Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve binlerce vatandaş katıldı. Başkan Turan, "Bizim Çocuklar"a yaşattıkları coşku ve sevinç için teşekkür etti.

7 Temmuz 2024
Yedikule Hisarı ndaki Türkiye-Hollanda Maçı Açık Hava Gösterimi, Başkan Turan ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Efsaneleri ve tarihî dokusuyla ünlü Yedikule Hisarı futbol tutkunlarını buluşturan etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Milli Takımımız ile Hollanda Milli Takımı arasındaki maç Yedikule Hisarı’nın tarihî atmosferinde açık hava gösterimiyle izlendi. Milli Takımımızın Hollanda karşısındaki mücadelesi taraftarlar için unutulmaz anlara sahne oldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, maçı Berlin Olimpiyat Stadı’ndan yakından takip etti.

Yedikule Hisarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın da aralarında bulunduğu binlerce vatandaş katıldı. Başkan Turan, etkinlik esnasında yaptığı konuşmada “Yüreğinize, mücadelenize, emeğinize sağlık ‘Bizim Çocuklar’. Bizlere yaşattığınız coşku ve sevinç için teşekkür ederiz. Sizinle gurur duyuyoruz Milli Takımımız.” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte Fatih Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu. Tarih ve futbolun bir araya geldiği bu özel buluşma futbol tutkunlarının yanı sıra tarih meraklılarının da ilgisini çekti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren etkinlik katılımcılara unutulmaz anılar bıraktı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin