-A A+

Yedikule Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nde Reformer Pilates Eğitimi

Gençlik ve Spor Birimi’nin Reformer Pilates dersleri Yedikule Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nde ilgiyle karşılanıyor ve sağlıklı yaşam arayışında olanlar için ideal bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

29 Haziran 2024
Yedikule Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi nde Reformer Pilates Eğitimi

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi tarafından organize edilen Reformer (Aletli Pilates) dersleri Yedikule Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nde devam ediyor.

Reformer Pilates

Reformer pilates omurga ve kas yapısını güçlendiren etkili bir egzersiz yöntemidir. Sırt, bel ve boyun kaslarını güçlendirerek postürü düzeltmeye yardımcı olan bu egzersiz aynı zamanda karın kaslarını da güçlendirerek karın bölgesindeki yağların yakılmasını sağlar. Kaslarda gerilme, esneklik ve dayanıklılık sağlarken kemik yoğunluğunu da artırır.

Katılımcılar dersleri ilgiyle takip ediyor ve Reformer pilatesin sağladığı faydalardan memnuniyet duyuyor. Bu egzersiz programı sağlıklı bir yaşam için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin