-A A+

Yedikule&Ayvansaray Bahçe Anneler Günü'nü Birbirinden Özel Etkinliklerle Kutladı

Yedikule&Ayvansaray Bahçe tarafından düzenlenen “Anneler Günü” etkinliklerinde, anneler ve çocukları bahçe atmosferinde bir araya gelerek bağlarını daha da güçlendirdiler, anılarla dolu bir gün yaşadılar.

12 Mayıs 2024
Yedikule&Ayvansaray Bahçe Anneler Günü nü Birbirinden Özel Etkinliklerle Kutladı

Yedikule&Ayvansaray Bahçe, Anneler Günü'nü özel etkinliklerle kutladı. Ayvansaray Bahçe'de, anneler ve çocukları keyifli bir gün yaşadı. Özel bir atölye düzenlendi ve katılımcılar hep beraber bitki dikimi yaparak doğayla iç içe vakit geçirdiler. Ardından birlikte bahçeleri gezdiler, tarlalardaki mahsüllerle tanıştılar ve seraları ziyaret ettiler. Ayrıca bir kümes gezisi gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda katılımcılara hatıra olarak katılım belgesi de verildi.

Yedikule Bahçe'de ise anneler ve çocukları sevgi dolu bir gün yaşadılar. Anneler Günü'nü çiçek dikme etkinliğiyle kutladılar ve eğlenceli vakit geçirdiler. Bahçenin atmosferi, onların bağlarını daha da güçlendirdi ve anılarla dolu bir gün geçirmelerini sağladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin