-A A+

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'de Bir Yaz Esintisi: İncir Reçeli Atölyesi

Yaz mevsiminin lezzet dolu etkinlikleri devam ediyor. Yedikule&Ayvansaray Bahçe, katılımcılarına unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Bu kez "İncir Reçeli Atölyesi" ile baharın esintisini sofralara taşıdı.

18 Ağustos 2023
Yedikule&Ayvansaray Bahçe de Bir Yaz Esintisi: İncir Reçeli Atölyesi

Atölye katılımcıları, Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin yaz etkinlikleri kapsamında bir araya gelerek, incir reçeli yaptılar. Etkinliğin başlangıcında incirler özenle yıkandı, doğrandı ve kazanlara alındı. Geleneksel lezzetleri yaşatan etkinlikte, incirler odun ateşinde kaynatıldı. Katılımcılar, yöresel yöntemlerle yapılan kaynatma işlemini dikkatle izlediler. Sonunda, incir reçelleri kavanozlara dolduruldu ve katılımcılar kendi emekleriyle hazırladıkları reçelleri eve götürme mutluluğunu yaşadılar. Bu özel etkinlik sayesinde, geleneksel tatları yaşatmanın yanı sıra katılımcılar arasında yeni bağlar da kuruldu. Yedikule&Ayvansaray Bahçe, yaz atölyeleriyle lezzet ve eğlenceyi buluşturmaya devam ediyor. İEğer siz de bu deneyimi yaşamak isterseniz, Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin etkinlik takvimini takip etmeyi unutmayın!

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin