-A A+

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin Aile Buluşması Başkan Turan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin aile buluşması Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Başkan Turan, Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin Fatih'in en sevilen projelerinden biri olduğunu ifade etti.

21 Şubat 2024
Yedikule&Ayvansaray Bahçe nin Aile Buluşması Başkan Turan ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Yedikule&Ayvansaray Bahçe’de keyifle zaman geçiren aileler ve etkinliklere katılanlarla Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir kahvaltı programında bir araya geldi. Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin Fatih'in en sevilen projelerinden olduğunu ifade eden Başkan Turan, kent bahçelerini 150 binden fazla hemşehrisinin kullandığından mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca "Yeşil Fatih" için %41 artırılan yeşil alan oranını her geçen gün yukarı çekmek için yeniden hazır ve kararlı olduklarını vurguladı. Programdan memnuniyetle ayrılan vatandaşlar da Başkan Turan’a teşekkürlerini sundu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin