-A A+

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin Organik Ürünleri “Bahçe Manav”da Satışta!

Yedikule&Ayvansaray Bahçe’de yetiştirilen taze ve doğal ürünler artık Yedikule&Ayvansaray Bahçe Manav standında satılıyor.

20 Kasım 2023
Yedikule&Ayvansaray Bahçe nin Organik Ürünleri “Bahçe Manav”da Satışta!

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin bereketli topraklarında özenle yetiştirilen sağlıklı ve doğal ürünler Yedikule&Ayvansaray Bahçe Manav standında sizleri bekliyor. Bu organik lezzetler taze doğası ve sağlıklı besin değerleriyle sofralarınıza şifa katmaya hazırlanıyor. Bahçede yetiştirilen taze ve doğal ürünler artık Yedikule&Ayvansaray Bahçe Manav’da satışta.

Yedikule&Ayvansaray Bahçe

Fatih ilçesinde bulunan Yedikule&Ayvansaray Bahçe çocukların toprağı hissetmelerini ve bitki yetiştirmeyi deneyimlemelerini sağlamak amacıyla ücretsiz tarım atölyelerine ev sahipliği yapmaktadır. Bu bahçeler kamelyaları, çocuk oyun parkları, hayvan barınakları, WC ve otopark gibi çeşitli olanaklarıyla ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunar. Bahçelerde düzenlenen etkinlikler arasında tohum ekmek, bahçe düzenlemek ve hayvanları beslemek gibi aktiviteler öne çıkar. Yedikule&Ayvansaray Bahçe'yi ziyaret etmek isteyenlerin önceden rezervasyon yapmaları gerekmektedir. Rezervasyon sırasında ziyaretçilere özel bir kamelya tahsis edilir ve semaverde ücretsiz çay ikramı bulunmaktadır.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin