-A A+

Yeditepe Fatih Dergimizin İkinci Sayısı Yayında

Birbirinden değerli yazarlar ve kıymetli hocalar tarafından kaleme alınan zengin ve keyifli içeriğe sahip Yeditepe Fatih Dergimizin ikinci sayısı çıktı!

31 Mayıs 2021
Yeditepe Fatih Dergimizin İkinci Sayısı Yayında

Yeditepe Fatih’in duyurmak istediği tüm o sesleri, tuvalinde barındırdığı tüm o renkleri, bu topraklarda neşet eden tüm değerleri yaprak yaprak sizlerle buluşmaya devam ediyor. Dergimizin ikinci sayısında İstanbul’un fethine özel bir bölüm hazırlayarak; şehirlerin sultanı bu toprakların, sultanların şehrine dönüşmeye başladığı ilk günlere ışık tuttuk.
Tarihin akışını değiştiren Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetihle başlattığı Yeni Çağ’ın, yarattığı siyasal ve sosyal değişimlerin yeniden okunması, bugünü ve geleceği şekillendirmede yol gösterici olacak “Fetih & Fatih” başlığı dergide dosya konusu olarak yer alıyor.
Yeditepe Fatih’in sayfalarında duygu ve düşünce dünyanızda yeni ufuklar açacak keyifli yolculuklara çıkabilmeniz temennisi ile resimden müziğe, edebiyattan teknolojiye, sağlıktan spora birçok alanda yazılara yer verildi. Kültür sanat dünyasından birçok değerli sanatçının röportajlarının, farklı disiplinlerden uzmanların eğitim ve çalışma hayatlarından anekdotların ve daha birçok zengin içeriğe sahip Yeditepe Fatih’in yeni sayısını www.yeditepefatih.com internet sitesinden ya da QR kod ile okuyabilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin