-A A+

Yeni Başlangıçlar: FitFatih'in 14 Günlük Sağlık Yolculuğu

FitFatih, Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi'nde başlattığı 14 günlük çevrimiçi kamp ile katılımcılara sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmayı hedefliyor.

5 Ağustos 2024
Yeni Başlangıçlar: FitFatih in 14 Günlük Sağlık Yolculuğu

FitFatih, Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi’nde başlattığı 14 günlük çevrimiçi sağlık kampıyla sağlıklı bir yaşam yolculuğuna kapı aralıyor. Katılımcılar vücut analizlerinin ardından belgelerini alarak turuncu bilekliklerini takıp bu yeni sürece adım attılar. Kamp uzman diyetisyenler, psikologlar ve spor eğitmenlerinin rehberliğinde katılımcılara yalnızca kilo vermeyi değil, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını kalıcı hale getirmeyi amaçlıyor.

Kampın ilk günü 40 kişilik bir katılımcı grubuyla gerçekleştirilen oturumla başladı. “Sana her zaman sen lazımsın, kendinin yanında olmaya hazır mısın?” sloganıyla katılımcılara hitap eden uzmanlar sağlıklı bir yaşam tarzına geçişin sadece fiziksel değil, zihinsel bir dönüşüm gerektirdiğini vurguladılar. Bu kapsamda diyetisyenler tarafından on kişilik gruplar oluşturuldu ve her katılımcıya kişisel ölçümlerine dayalı görev takip çizelgeleri dağıtıldı.

Program boyunca katılımcıların ilerlemeleri günlük puanlama sistemiyle izlenecek ve süreç Telegram üzerinden gerçekleştirilecek çevrimiçi toplantılarla desteklenecek. Kampın sonunda ise 14 günlük süreci değerlendirmek amacıyla bir kapanış toplantısı düzenlenecek. Katılımcılar kollarındaki turuncu bilekliklerle bu yolculukta yalnız olmadıklarını hissedecekler.

FitFatih’in bu yenilikçi sağlık maratonu, katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. Sağlıklı yaşam alışkanlıklarını kalıcı hale getirme amacıyla başlatılan bu program bireylerin hem bedensel hem de zihinsel olarak daha iyi bir versiyonlarına ulaşmalarını hedefliyor. Kamp sağlıklı yaşamı bir zorunluluk değil, bir yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin