-A A+

“Yeşil Fatih” Projeleri Tanıtım Toplantısı Bakan Mehmet Özhaseki ve Başkan Turan'ın Teşrifleriyle Gerçekleştirildi

"Yeşil Fatih" Projeleri Tanıtım Toplantısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet Özhaseki ile Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan'ın katılımıyla Karasurları Millet Bahçesi'nde düzenlendi.

16 Mart 2024
“Yeşil Fatih” Projeleri Tanıtım Toplantısı Bakan Mehmet Özhaseki ve Başkan Turan ın Teşrifleriyle Gerçekleştirildi

"Yeşil Fatih" Projeleri Tanıtım Toplantısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet Özhaseki, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan ve vatandaşların katılımıyla Karasurları Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Başkan Turan, Fatih'te, Karasurları Millet Bahçesi'nde gurur dolu bir gün yaşadıklarını ifade ederek son 5 yılda parklardan bahçelere, meydanlardan yaşam merkezlerine kadar Fatih'in yeşil alanlarını %41 oranında artırdıklarını belirtti. Ayrıca vatandaşların değerli desteğiyle yeşil alan miktarını, niteliğini ve erişilebilirliğini artırmaya yönelik projelerin devam edeceğini vurguladı ve "Fatih yine kazanacak, yeniden İstanbul" mesajını verdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin