-A A+

Yeşil Rota ile Tematik Bahçelere Yolculuk: Ayvansaray Bahçe'den Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ne

Ayvansaray Bahçe “Yeşil Rota" etkinliği kapsamında vatandaşları Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ne götürdü. Bu etkinlikte Merkez Ada, Ertuğrul Adası ve İstanbul Adası'ndaki endemik ve doğal bitki türleri incelendi.

4 Temmuz 2024
Yeşil Rota ile Tematik Bahçelere Yolculuk: Ayvansaray Bahçe den Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi ne

Ayvansaray Bahçe vatandaşları doğayla buluşturan etkinliklerini sürdürüyor. Düzenlenen “Yeşil Rota” etkinliği katılımcıları Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ne götürdü.

Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Gezisi

Etkinlik kapsamında Anadolu otoyolunun birleştiği kavşakta yer alan ve otoyollar arasındaki konumuyla dünyada bir ilk olan Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi ziyaret edildi. Gezide Merkez Ada, Ertuğrul Adası ve İstanbul Adası keşfedildi. Katılımcılar bu adalarda bulunan endemik ve doğal bitki türlerini inceleme fırsatı buldu. Etkinlik büyük ilgi gördü ve katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı. Ayvansaray Bahçe benzeri etkinliklerle doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler için cazip bir adres olmaya devam ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin