-A A+

Yetim Vakfı Genel Merkezi'nin Açılışı, Bakan Yardımcısı Yenigün, Vali Gül ve Başkan Turan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Yetim Vakfı’nın genel merkezi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, İstanbul Valisi Davut Gül ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla açıldı. Başkan Turan, merkezin pek çok çocuğa umut olacağını söyledi.

28 Eylül 2024
Yetim Vakfı Genel Merkezi nin Açılışı, Bakan Yardımcısı Yenigün, Vali Gül ve Başkan Turan ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Yetim Vakfı’nın genel merkezinin açılış töreni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sn. Leman Yenigün, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan ve Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Turan, Yetim Vakfı’nın öksüz ve yetim çocuklara şefkatle sahip çıkan, iyiliği ve yardımlaşmayı esas alan önemli bir kurum olduğunu belirtti. Başkan Turan, bu merkezin hayırseverlik ve dayanışma temelli birçok projeye ev sahipliği yaparak topluma katkı sağlayacağını ve pek çok çocuğun hayatına umut olacağını ifade etti. Başkan Turan, ayrıca Vakfın çalışmalarının gelecekte daha fazla yetim çocuğa ulaşarak onlara sıcak bir yuva ve eğitim imkanı sunacağını dile getirerek merkezin uzun yıllar boyunca bu değerli misyonu sürdüreceğini vurguladı. Açılış töreninde katılımcılar da Vakfın sunduğu hizmetlerin önemine dikkat çekerek toplumun her kesiminin bu tür projelere destek olmasının ne denli kıymetli olduğunu ifade ettiler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin