-A A+

Zabıta Müdürlüğümüz Denetimlerini Sürdürüyor

Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü cadde ve sokaklara izinsiz masa ve sandalye yerleştirerek kamuya ait alanları ihlal eden işletmelere düzenli olarak cezai işlem uyguluyor.

21 Ağustos 2024
Zabıta Müdürlüğümüz Denetimlerini Sürdürüyor

Zabıta Müdürlüğü kamusal alanların korunması ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yapılan denetimlerde cadde ve sokaklara izinsiz olarak masa ve sandalye yerleştirerek kamuya ait alanları ihlal eden işletmelere düzenli olarak cezai işlem uygulanıyor. Bu işletmelerin yayaların ve araçların geçişini engelleyen, aynı zamanda çevre düzenini bozan uygulamaları nedeniyle yasal işlemler yapılıyor.

Zabıta ekipleri denetimler sırasında tespit edilen bu tür ihlaller üzerine ilgili işletmelere gerekli yasal uyarıları yapıyor ve düzenlemelerin hayata geçirilmesini sağlıyor. Kamu düzeninin ve vatandaşların haklarının korunması amacıyla bu denetimler sıkı bir şekilde devam ediyor, benzer ihlallerin tekrarlanmasını önlemek için işletmelere yönelik yaptırımlar artırılıyor.

Kamusal alanların doğru kullanımı konusunda işletmelerin daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor, aksi takdirde cezai yaptırımların süreceği ifade ediliyor. Bu kapsamda zabıta ekipleri kamuya açık alanların izinsiz kullanımını engellemek ve vatandaşların güvenli bir şekilde bu alanlardan faydalanmasını sağlamak için denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin